BÜTÜN DÜNYADA 11 MİLYON ADET SATAN KİTAP!
Mirzakarim Norbekov
Çevirmen: Kabuljan Murzaev
Yayına hazırlayan: Seda Toksoy
Basım: Ekim 2005
ISBN: 975-322-396-X
Sayfa Sayısı: 340
Fiyatı: XXX YTL
BÜTÜN DÜNYADA 11 MİLYON ADET SATAN KİTAP!
«Kitabınızın sayesinde kendi gücüme daha fazla inanmaya başladım ve maddi refaha doğru büyük bir adım atabildim...»
(Nina, 32 yaşında)
«Kitabınızı sadece okumak bile ruhunuza öyle bir güç veriyor ki bedenimizdeki yaraların sesi kesiliyor ve sadece yürüyorsunuz, çalışıyorsunuz, adeta kanatlanıyorsunuz. Kocaman bir teşekkür size!..»
(Olga İvanovna, 64 yaşında)
«Size, 'Ben' adlı o harikulade ve mucizevî dünyaya girebilme imkânını armağan eden bir insan olduğunuz için hitap ediyorum. Siz ve kitabınızın yardımıyla görme yetimi yeniden kazandım (4 diyoptri idi), bana soluk aldırmayan eklem ağrılarından ve -İŞTE MUCİZE!- 20 yıldır yakamı bırakmayan kekelemelikten de kurtuldum...»
(Pavel, 25 yaşında)
«Kitabınız aracılığıyla verilen fevkalade iyimserliğiniz ve yaşam sevginiz sağlığım, karakterim, yani kendi üzerimde çalışırken gücüme güç kattı ve istediğim şeyi mutlaka elde edebileceğime dair bir inanç verdi. Sonuç ise ortada! Bir şey daha: Kitabın rehberliğinde göz sağlığım için çalışırken bir sürü hastalıktan da kurtulacağımı hiç ummamıştım...»
(Oleg Petroviç, 54 yaşında)
Mirzakarim Norbekov
Çevirmen: Kabuljan Murzaev
Yayına hazırlayan: Şermin Çelik
Basım: Ekim 2008
ISBN: 978-975-322-501-4
Sayfa Sayısı: 415
Fiyatı: XXX YTL
Haddini Bilmez'in Annesinin Nikahı Nerede Kıyıldı?
Bir milyon beleş çözüm nasıl bulunur?
Olayları önceden şekillendirebilmeyi, sözsüz konuşabilmeyi, içsel gözünüzle görebilmeyi, insanları uzaktan hissedebilmeyi, geleceği gözden geçirebilmeyi başarabilirsiniz. Bunlar birer mucize mi? Hayır, sadece nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz ve bugüne kadar hiç denemediniz.
Uyuyan önsezinizi uyandırarak; saklı kalmış yeteneklerinizi keşfedebilir, kaderinizi yönlendirebilir, kendi gücünüze sahip çıkabilirsiniz. Çünkü, kimsenin hasta, çirkin ve fakir olmaya hakkı yoktur!
Tüm cevaplar, tüm çözümler içinizde.
Bu kitap, uyanma aşamasında olanlar için bir ders kitabıdır. Bu kitap, gücünüzü ve kader programınızı açan anahtarlardan birisidir.