Oracle işletim sistemlerini kucaklıyor
Dell ve HP'nin platformlarında çalışan işletim sistemlerinin sorumluluğunu üstlendi.
İnterpromedya Haber Merkezi
06 Ağustos 2010 15:07
Oracle, Dell ve HP'nin x86 platformlarında çalışan Oracle işletim sistemlerini sertifikalandırıp satmaya başlayacağını duyurdu. Bahsi geçen işletim sistemleri; Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux ve Oracle VM.
Böylece müşteriler Dell ve HP sunucuları üzerinde çalışan "Oracle Solaris", "Oracle Enterprise Linux" ve "Oracle VM"e yönelik olarak Oracle'ın sunduğu Premier Support desteğine tam erişim imkanına sahip olacak.
"Oracle Premier Support"tan yararlanan müşteriler, "Oracle Solaris", "Oracle Enterprise Linux" ve "Oracle VM"e yönelik olarak Oracle'ın devam etmekte olan yatırımlarından ve gelecekteki güncellemelerde ortaya çıkan yeniliklerden de yararlanabilecek.
Oracle Başkanı Charles Phillips yeni gelişmeler için, "Sektörün bir numaraları UNIX işletim sistemi olan Oracle Solaris, çoklu x86 platformları arasında büyük bir rağbet görüyor. Bunun yanında her gün daha fazla müşteri, x86 platformları üzerinde "Oracle Enterprise Linux" ve "Oracle VM" kullanarak sanal ortamlar inşa ediyor. Bugün yaptığımız duyuru Oracle'ın açıklığını göstermektedir. Bu gelişme Dell ve HP müşterilerine yeni destek seviyeleri sunarak, ürün uzmanlığında hızla derinleşmelerini ve BT ortamlarındaki riskleri çabucak sınırlandırılmalarını sağlayacaktır" dedi.