AcademyTech JAVA Ders Notları ve Bilg. Eğitim KurumlarıPosted: 28th Haziran 2007 by patron in Karışık
Tags: Dersler, Java 21AcademyTech eğitim kurumlarında JAVA-Giriş eğitimimi tamamladıktan sonra bir CD’de pdf olarak ders notlarını vermişlerdi bana. Ders notları çok işime yaradı hatta hiç kursa gitmeyip bu pdf’ten JAVA çalışsaydım 2 ayda JAVAyı çözerdim herhalde. O kadar iyi bir döküman yani. İşte burada da sizler için upload edilmiş beni indir diye sabırsızlıkla bekliyor :
http://www.fileden.com/files/2007/6/14/1176467/java.zipŞifresi :
www.teknove.comBunun yanısıra AcademyTech eğitim kurumlarınıda biraz yerelim birazda övelim şimdi AcademyTech ve Sun Microsystem arasında sıcak bir yakınlaşma oldu 1-2 ay önce fakat bu sıcak yakınlaşmaya rağmen AcademyTechten birşeyler öğrenmek için çok fazla çaba harcamanız gerekiyor. Öğretmenler o kadar yetişmiş değil. JAVA – İleri kursundaki hocam çok iyi anlatıyordu (adını unuttum şimdi uzun siyah saçlı biriydi) . Ucuz olmasına rağmen AcademyTechteki kurslara pek rağbet olmuyor. O yüzden 3 aylık JAVA kursunu 5 ayda bitirdim ve 8 ay C#.NET kursunun açılmasını bekledim. Çoğunluk toplanması için bekledik tabide çoğunluk yine toplanmadı. Zaten gelen 5 kişiydi ve 2si yarı yolda düşüyordu
Bunların dışında mekan olarak sınıfları olarak güzel bir yer. Web tasarım derslerine giren bir hoca var şimdi gelicek adı aklıma. Sesli düşünelim. hmmm. Kadem ! Evet, Kadem hoca hatta Kademytech gibi bir ünvan bile yapmıştı kendine Çok güzel web derslerini anlatıyor ve web eğitiminde de çoğunluk gibi bir sorun olmuyor. Yanlız dediğim gibi JAVA C#.NET gibi eğitimlerde sorun olabiliyor. Yinede bu aralar bir ışık var AcademyTech’te yani toparlanmaya çalışıyor.
Gitmenizi tavsiye edermiyim ? Eğer az para verip paraya nazaran birazda çabalayıp işi kapmak istiyorsanız tavsiye ederim. Fakat öncesinde Bilgi Teknolojileri Eğitim Merkezi‘nde JAVA kursu var mı diye bir göz atmanızıda tavsiye ederim. Eğer varsa Bilgi Teknolojileri Eğitim Merkezine gidin. Yoksa AcademyTech’e.
10 000$ üzerinde paralar vererek BilgeAdam‘a gitmek isterseniz orayıda hiç önermem. BilgeAdam’ın sadece sertifikası güzel gerisi fıs bence. Ben şahsen web tasarım kursuna İSMEK‘te gittim ve değerli hocam, abim, kanım, canım Ömer TELLİ sayesinde web alanında kendimi aştım. Ömer bey’e bir sayfa övgü yağdırmak isterdim burada çünkü o olmasaydı bu alanda kendimi çok fazla geliştiremezdim. Eğer paranız varsa gidin ondan ders alın; Web Tasarım veya PHP konularında…
Ve son olarak ne BilgeAdamlar gördüm web tasarım kursu görmüş ama CSS yazmayı bilmiyor. Çok para verip rezil olmaktansa o parayı Ömer TELLİye verin geleceğinize bir ışık yakın…